Tripletex

Egner seg for små og mellomstore bedrifter, innenfor de fleste bransjer. De har også eget spesialopplegg for elektrikere.

Tripletex har hatt godt av konkurranse fra noen nykommere i samme bransjen og dermed har de nå fått på plass et langt bedre grensesnitt i forhold til tidligere.

Hver seksjon er fargekodet, slik at Bilagsmottak har en farge, mens Remitteringer har en annen. Dette er gjort slik at det er lett å finne frem.

Oversikt over dagens økonomi

Straks du er logget inn, så får du graf over utvikling av økonomien, samt info om nye regnskapsbilag og remitteringer.

Bilag og import

Ved å be leverandøren din sende faktura til en dedikert Tripletex-epostadresse, så havner denne automatisk inn i bilagsmottak.

Tripletex støtter også EHF-faktura, den havner også i denne oversikten. Da kan du betale den med et enkelt trykk.

Føring av bilag

Det er svært enkelt å føre bilag. Mange felter blir ferdig fylt ut hvis det er en eksisterende kunde, noe som er behagelig hvis man har mange like faktura fra samme leverandør.

Konklusjon

Vi mener at Tripletex er et av de beste regnskapsprogrammene i skyen. Det er svært enkelt å bruke selv om man ikke driver med regnskap til vanlig.

For bedrifter som ønsker litt bistand, så er det avansert nok til at regnskapsførere liker det og kan leies inn og gjerne hjelper med føringen. Noen regnskapssprogram blir for enkle, men det er ikke tilfellet her.

Dette er omtale av skytjenesten Tripletex fra oversikten på Skykart.no

Tripletex

9

Brukervennlighet

9.0/10

Pris

9.0/10

Pros

  • Ganske enkelt
  • Brukervennlig
  • Rimelig

Cons

  • Noe komplisert for ikke-regnskapsførere